امروز: سه شنبه، 4 تیر 1398

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی آپای دانشگاه شهرکرد، روز شنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۷، به همت مرکز آپا (آگاهی‌رسانی، پشتیبانی، امداد رسانه‌ای) دانشگاه شهرکرد و با همکاری استانداری چهارمحال و بختیاری گردهمایی مقابله با تهدیدات سایبری با حضور سردار محمدعلی مطیعی معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، دکتر سعید کریمی سرپرست دانشگاه شهرکرد، مرتضی بلالی مدیرکل فناوری و اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری و جمعی از کارشناسان IT ادارات و ارگان‌های چهارمحال و بختیاری و باهدف رفع نیاز به امنیت فضای سایبری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این گردهمایی دکتر مجید ابن علی مدیر مرکز تخصصی آپا دانشگاه شهرکرد ضمن معرفی مرکز آپا به توانمندی‌های این مرکز در حوزه اسکادای بومی، برنامه‌های پژوهشی امنیت پروتکل‌های سیستم‌های کنترل صنعتی وهوشمند سازی بخش‌های مختلف دانشگاهی پرداخت و گفت: مرکز تخصصی آپا با کارشناسان IT سازمان‌ها ارگان‌های دولتی و غیردولتی استان چهارمحال و بختیاری جهت خدمت‌رسانی، آگاهی و پشتیبانی به منظور حفظ امنیت فضای سایبری همکاری می‌کند.
گفتنی است؛ در این گردهمایی یک روزه موضوعات بررسی ده آسیب پذیری ازمنظر پروژه OWASP درسال ۲۰۱۸،بررسی آسیب‌پذیری‌های سرریزبافر، جعل،DOS،CSRF و... بررسی حملات سایبری درسال ۲۰۱۸، راهکارهای امنیتی حملات سایبری، پیاده سازی سه سناریو به صورت عملی توسط تیم متخصص مرکزآپا، ارائه طرح امنیت برای ایمن سازی شبکه های رایانه ای، مشاور امنیتی و ارائه طرح ارتقا امنیت شبکه، امنیت پایگاه داده و امنیت برنامه های کاربردی برای کارشناسان IT سازمان ها ارائه شد.