امروز: شنبه، 31 شهریور 1397

شرکت KoolSpan این هفته از همکاری خود با شرکت سامسونگ خبر داده و گفت قرار است که ارتباطات ایمن را در تلفن‌های همراه هوشمند سامسونگ پیاده‌سازی کند.

شرکت KoolSpan که یک ارائه‌دهنده‌ی راه‌حل‌های پیام‌رسانی و تماس‌های صوتی ایمن برای تلفن‌های همراه است، در حال حاضر ارتباطات ایمن را برای شرکت‌ها ارائه می‌دهد. محصولات این شرکت با پشتیبانی از تماس‌‌های جریان اصلی، که به طور معمول در داخل سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، امکان رمزنگاری انتها به انتها را برای تمام تماس‌ها و پیام‌های داخلی یک شرکت فراهم می‌کنند.

نتیجه‌ی آخرین همکاری شرکت‌های KoolSpan و سامسونگ محصول TrustCall Native برای سامسونگ است که یکپارچه‌سازی شماره‌گیر محلی را در دستگاه‌های سامسونگ ارائه می‌دهد و در کنگره‌ی Mobile World در بارسلونا معرفی شد.

هدف این محصول مقابله با افزایش حملات بر روی ارتباطات تلفن همراه است، که به طور معمول تماس‌ها و پیام‌هایی را شامل می‌شود که از طریق بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌های موجود در پروتکل‌های درون‌ شبکه‌ای تلفن همراه، رمزنگاری می‌شوند.

سال گذشته، وزارت امنیت ملی آمریک (DHS)  یک گزارش برای تاکید بر مسائل مربوط به ارتباطات تلفن همراه منتشر کرد که نشان می‌داد تهدیدات عمدی و تصادفی برای امنیت تلفن همراه همچنان وجود دارد.

محصول TrustCall Native برای ساسونگ با ارائه‌ی ارتباطات امن‌تر در تلفن‌های همراه سامسونگ روی برطرف کردن نگرانی‌های این چنینی تمرکز کرده است. برای اطمینان از سهولت استفاده، این محصول با عملکرد محلی سامسونگ برای برقراری تماس، پیام‌رسانی و مخاطبین ادغام شده و رمزنگاری را به طور خودکار اعمال می‌کند.

راه‌حل KoolSpan در یک سازمان توسط بخش فناوری اطلاعات مدیریت، مستقر و پیکربندی می‌شود و با شماره‌گیر و پیام‌رسان محلی این تلفن همراه تلفیق شده است. محصول ارتباطات ایمن TrustCall Native برای سامسونگ، از طریق یک حساب کاربری برنامه‌ی اتحادیه‌ی سازمانی سامسونگ (SEAP) و یک اشتراک در KNOX Configure در دسترس مشتریان قرار گرفته است.

مدیر توسعه‌ی فعالیت‌های بنگاه به بنگاه یا B۲B در گروه B۲B تلفن همراه، Mike Kazmierczak گفت: «ما از همکاری با شرکت KoolSpan خوش‌حالیم، چرا که این شرکت ما را قادر می‌سازد ارتباطات ایمن را در تلفن‌های همراه هوشمند سامسونگ پیاده‌سازی کنیم. TrustCall Native که یکی از محصولات پرچم‌دار KoolSpan است، بهترین مثال برای این است که تمام مردم جهان درک کنند که فناوری زمانی خوب است که استفاده از آن به آسانی امکان‌پذیر باشد.»

منبع: news.asis.io